Bygglovshandlingar

Vi kan även hjälpa er med ritningar till avloppsanläggning, bygganmälan till Attefallshuset eller bara att svara på frågor.

Listan på vad vi kan hjälpa er med kan göras väldigt lång, hör av er så berättar vi om vi kan hjälpa er med just ert projekt.

Meny

Bygglovshandlingar

Konstruktionshandlingar

Energihandlingar

Professionell hjälp med bygglov och bygglovsritningar i hela Sverige med Upplands Väsby, Västerås, Huddinge bland andra – Vi finns i hela Sverige

Hur går det till?

 1. Ta reda på om ni behöver nybyggnadskarta och beställ den i så fall. Beställ den både som PDF- och DWG fil. Kontakta Stadsbyggnadskontoret i er kommun.
 2. Samla ihop allt material du har på det du planerar bygga. skisser, bilder, inspiration från huskataloger mm. Försök att göra en enkel skiss på byggnaden med lite mått.
 3. Skicka in allt via vårt formulär tillsammans med en beskrivning vad du vill få fram för ritningar och information. Går utmärkt att använda formuläret under kontakt. Glöm ej att skriva er fastighetsbeteckning eller ett projektnamn samt vilken kommun ni ska bygga i.
 4. Ni får svar inom kort vad priset blir för just er ritning.
 5. Du godkänner priset och vi börjar arbeta.
 6. Efter 2-4 vecka får du ett första utkast. Du meddelar eventuella ändringar.
 7. Efter ytterligare ca 1-2 veckor får du leverans av samtliga ritningar i digitalt pdf. Dessa kan ni bara granska på skärmen.
 8. Slutligen godkänner ni era ritningar genom att betala. Vi skickar nu ut en komplett uppsättning av ritningar i högupplösta PDF:er (ni kan även köpa till A3 papper (3st exemplar av varje)).

Utbyggnad/tillbyggnad

 1. Har du inte redan ritningarna till byggnaden som skall byggas ut, så kan du hämta dessa på din kommuns Stadsbyggnadskontor.(finns inga ritningar alls, hjälper vi dig att ta fram det du behöver).
 2. Ta reda på om ni behöver nybyggnadskarta och beställ den i så fall. Beställ den både som PDF- och DWG fil. Kontakta Stadsbyggnadskontoret i er kommun.
 3. Samla ihop allt material du har på det du planerar bygga. skisser, bilder, inspiration från huskataloger mm. Försök att göra en enkel skiss på byggnaden med lite mått. Ta även lite bilder av det befintliga huset.
 4. Skicka in allt via vårt formulär tillsammans med en beskrivning vad du vill få fram för ritningar och information. Går utmärkt att använda formuläret under kontakt. Glöm ej att skriva er fastighetsbeteckning eller ett projektnamn samt vilken kommun ni ska bygga i.
 5. Ni får svar inom kort vad priset blir för just er ritning.
 6. Du godkänner priset och vi börjar arbeta.
 7. Efter ca 2-3 vecka får du ett första utkast. Du meddelar eventuella ändringar.
 8. Efter ytterligare ca 1-2 veckor får du leverans av samtliga ritningar i digitalt pdf. Dessa kan ni bara granska på skärmen.
 9. Slutligen godkänner ni era ritningar genom att betala. Vi skickar nu ut en komplett uppsättning av ritningar i högupplösta PDF:er (ni kan köpa till A3 papper (3st exemplar av varje)).

Priser

Bygglovsritning fr. 2 950kr
Utbyggnad/Tillbyggnad fr. 3 450kr

Vi på Bygglovsprocessen är ett rikstäckande företag. För oss spelar det ingen roll om du befinner dig i Upplands Väsby, Huddinge, Västerås eller någon annanstans i landet. Vi finns här för alla och erbjuder hjälp genom hela ditt byggprojekt. Att söka bygglov behöver inte vara en komplicerad process, ta hjälp av oss på Bygglovsprocessen!

Annonser

Kontakt

Ta kontakt med oss genom att skicka ett mail till info@bygglovsprocessen.se

Ni kan även ringa oss på 072-3596895

Vi gör en del uppdateringar i vårt ärendehanteringssystem. Därför ber vi er skicka ett mail så återkopplar vi så fort det går.